A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
salatnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 Posteriorment, una part proporcional de cada grup de salat va ser penjada en tres cambres d'assecatge a 12º C, amb una HR d'un 60-70 %, un 65-80 % i un 75-90 %, durant un període de seixanta-vuit dies, la qual cosa va donar lloc a nou lots de llonganisses. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 Es van registrar espectres NIR de tres llonganisses de cada grup de salat als zero i als dos dies de procés i tres llonganisses més de cada un dels nou lots d'assecat als cinc, als nou, als vint-i-un, als vint-i-sis, als trentacinc, als cinquanta-un i als seixanta-vuit dies de procés. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons