A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
salmorranom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Embotits cuits Els embotits cuits són salsitxes essencialment fetes a partir de productes precuinats, sovint productes salats amb salmorra, tot afegint-hi sal comuna (sal nitrificada) i espècies. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Als trossos més grans, la dissolució salina (salmorra d'entre un 10 i un 15%enpes)s'injectamitjançantagulles o bé submergint-hi els trossos. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Els pernils curats són productes de carn fabricats a partir de trossos de carn de porc o de boví, i ara també a partir d'aus, preparats en salmorra seca o humida, ocasionalment fumats en fred i, segons el tipus de producte, més o menys dessecats. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons