A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
salsitxanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Les salsitxes de Frankfurt i els productes similars la majoria de les vegades es produeixen a partir de la carn de teixits adiposos afegint-hi sal molt finament (sal nitrificada) en una quantitat superior a l'1,5 %, especiada a una temperatura inferior als 20º C, tot obtenint una massa a la qual, després de ser picada, s'hi poden afegir trossos de carn. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Es diferencia entre salsitxes de pasta fina i salsitxes de carn. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Els embotits cuits són salsitxes essencialment fetes a partir de productes precuinats, sovint productes salats amb salmorra, tot afegint-hi sal comuna (sal nitrificada) i espècies. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons