ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

salsitxa

nom femení
Terminologicitat: 0.873




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Les salsitxes de Frankfurt i els productes similars la majoria de les vegades es produeixen a partir de la carn de teixits adiposos afegint-hi sal molt finament (sal nitrificada) en una quantitat superior a l'1,5 %, especiada a una temperatura inferior als 20º C, tot obtenint una massa a la qual, després de ser picada, s'hi poden afegir trossos de carn.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Es diferencia entre salsitxes de pasta fina i salsitxes de carn.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Els embotits cuits són salsitxes essencialment fetes a partir de productes precuinats, sovint productes salats amb salmorra, tot afegint-hi sal comuna (sal nitrificada) i espècies.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons