ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

salubritat

nom femení
Terminologicitat: 0.812




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Per descomptat, totes les aigües han de passar els mateixos controls de qualitat per garantir-ne la salubritat.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

«Totes aquelles aigües de la indústria alimentària que consti a l'autoritat sanitària que llur qualitat no afecta la salubritat del producte final».




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

El període de 1940 a 1970 es correspon amb una etapa d'intensa investigació i desenvolupament en l'aplicació de la radiació al tractament d'aliments, i a l'estudi de la salubritat dels aliments irradiats.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons