ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

sencer

adjectiu
Terminologicitat: 0.334




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Sovint la tècnica s'utilitza com una part del procés sencer molt freqüentment a l'inici per accelerar el primer augment de la temperatura de la superfície.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Però a banda de la imprecisió paremiològica en recollir la dieta real, i de la dietètica en ajustar-se a la variant de gastronomia catalana, s'haurien de tenir en compte els aspectes metodològics següents que podrien haver introduït artefactes en l'anàlisi: la consideració del capítol VII en lloc del llibre sencer, l'error d'indexació, l'agrupament dels productes afins a un grup alimentari determinat, la divisió dels productes compostos o genèrics en components, l'exclusió de les begudes, la quantificació pel pes del paper i la utilització d'una única piràmide dietètica.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

La consideració del llibre sencer en la quantificació paremiològica hauria estat sens dubte un increment colossal de l'esforç analític que al nostre entendre no s'hauria vist compensat per una millora substancial dels resultats.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Amb relació al percentatge d'àcids grassos de l'ou sencer comestible, un 3 % són AGS, un 4 % són AGMI i un 2 % són AGPI (un 1,3 % del qual es troba constituït per àcid linoleic essencial).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons