ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

suc

nom masculí
Terminologicitat: 0.942




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 7

Transcorregut el temps preestablert, obriu les bosses de buit, recupereu el suc de la cocció del rap i afegiu-lo a l'emulsió d'alls i ametlles.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 7

Transcorregut aquest temps, obriu les bosses, recupereu el suc de la cocció i afegiu-li el cebollí picat.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 7

Munteu el plat col·locant el llobarro amb la pell cap amunt, l'emulsió de quefir al voltant i ruixeu-ho amb el suc de la cocció.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 7

La tendència creixent del consum excessiu de suc s o begudes de suc, l'omissió de postres a base de fruites fresques, la incorporació freqüent d'aliments rics en sodi/sal, greixos i sucres afegits, en detriment d'aliments vegetals com llegums, derivats integrals dels cereals o fruits secs i també la pèrdua de la frugalitat característica de la dieta mediterrània, han suposat un allunyament sostingut d'aquest patró alimentari, potencialment saludable, que està afectant desfavorablement la salut de la nostra població.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 7

- Incorporar en l'esmorzar petites quantitats de fruites a punt per menjar: trossets de plàtan, prunes o albercocs secs, raïm, o un gotet de suc de fruites natural o 100 %.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 7

Si alguna vegada no es disposa de fruites i hortalisses fresques, hi ha altres alternatives: hortalisses congelades o en conserves, fruites conservades en el seu suc, sucs 100 %, cremes o purés seleccionats.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 7

Un suc de fruites etiquetat com No GMO (sense transgènics, sense OMG), que en lletra petita afirma «[La marca] does not use ingredients that were produced using biotechnology where bioengineered varieties exist», és a dir, «no usem OMG si podem, però si no ens queda cap més remei, els usem», amb una flagrant contradicció amb l'etiqueta més gran.




Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1913)
Freqüència: 166

En el quadre següent me refereixo sempre a la xifra de suc pur injectat; no a la quantitat del líquid.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons