ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

suport

nom masculí
Terminologicitat: 0.326




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

Un altre projecte va posar en pràctica, amb el suport de Bremer BACKSTUBE, nous procediments per al Kamut®, l'emmer i l'einkorn, atès que els mètodes convencionals van demostrar que eren impracticables en el cas dels antics cereals.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

El projecte «RETRO» és únicament una petita part del projecte «Food trends» del ttz Bremerhaven, que pretén desenvolupar i donar suport a conceptes innovadors.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

Es dóna suport especialment a les petites i mitjanes empreses per convertir les demandes del consumidor en productes sostenibles i comercialitzables.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

El projecte «RETRO» té com a objectiu el fet d'acompanyar, de donar suport i de facilitar el procés d'adaptació als canvis en les demandes i en els gustos dels consumidors mitjançant les petites i mitjanes empreses.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

Per això és tan important que abans de desinfectar l'aigua de consum es filtri, de manera que s'eliminin aquestes partícules sòlides que els poden servir de suport i aliment.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

Aquesta tasca ja es duia a terme en part per altres institucions, entre les quals es troben, per exemple, ACC1Ó, l'agència de suport empresarial de la Generalitat de Catalunya, i la Fundació Triptolemos.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

Els departaments universitaris constitueixen les estructures fonamentals per organitzar, desenvolupar i donar suport a les activitats de R+D+I del seu personal, que s'agrupa en àrees de coneixement.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

Grups de recerca reconeguts El suport als grups de recerca de les universitats i dels instituts d'investigació representa un dels principals eixos de la política científica de la Generalitat de Catalunya que ha estat previst en els plans de recerca successius des de l'any 1993.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

La darrera convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR 2009) va reconèixer set grups de recerca adscrits específicament a l'àrea de coneixement de tecnologia dels aliments (taula 2).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

En aquest apartat s'estudien les dades principals de personal dedicat a la recerca alimentària a Catalunya, ja siguin professors universitaris, doctors contractats, investigadors en formació o tècnics i auxiliars de suport.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 17

El programa Torres Quevedo (TQ) del Govern espanyol dóna suport a la contractació d'investigadors doctors i tecnòlegs per empreses, associacions empresarials, centres tecnològics i parcs científics i tecnològics.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons