ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

tast

nom masculí
Terminologicitat: 0.871




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Aquest va ser el cas de la sessió «Vine a fer un tast de l'actualitat alimentària», que tingué lloc a l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) el passat 18 de febrer.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Una exposició que és, sobretot, una invitació a gaudir d'un tast que explicarà el futur VINSEUM.




Revista de la Societat Catalana de Química (2007)
Freqüència: 3

Els alginats, les gomes de xantè i la goma aràbiga augmenten la viscositat del líquid i, per tant, augmenten l’HRV, s’ha de tenir en compte, però, que qualsevol producte que afegim a la cervesa produeix un canvi en el seu gust, generalment un tast més suau.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons