ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

tecnologia

nom femení
Terminologicitat: 0.449




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 87

També vaig participar activament en la implementació i el desenvolupament dels estudis de ciència i tecnologia dels aliments (segon cicle), inicialment en col·laboració amb la Universitat Politècnica deValència i després per separat les dues universitats, la qual cosa considero una magnífica ocasió perduda.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 87

La manca de recursos instrumentals a la càtedra, que limitava la recerca, es va poder superar gràcies a la col·laboració amb l'Institut d'Agronomia i tecnologia dels Aliments de València (IATA), que permeté continuar els treballs iniciats sobre la fracció mineral, composició i valor nutritiu dels aliments i la biodisponibilitat dels nutrients.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 87

Els resultats de la seva recerca es reflecteixen en més de cent cinquanta publicacions en revistes de les àrees de nutrició i de ciència i tecnologia dels aliments i nombroses comunicacions a congressos.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 87

És avaluadora de l'Agència Nacional de Projectes (ANEP), de la qual fou (2002- 2006) adjunta del coordinador de Tecnologia dels Aliments.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 87

tecnologia dels Aliments.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 87

D'aquesta manera, aquesta tecnologia permet la identificació de mostres, l'anàlisi de barreges complexes sense la necessitat de separacions prèvies i la possibilitat de determinar simultàniament diversos analits.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 87

No s'han trobat estudis similars per determinar l'aw de llonganisses mitjançant la tecnologia NIR.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 87

Parc Mediterrani de la tecnologia.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 87

Atès que els antics cereals van quedar en desús, també va desaparèixer la tecnologia de processament de la seva farina.




Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 78

La consulta de la revista permet seguir l’evolució de la ciència i la tecnologia durant aquells anys: la física, l’astronomia, la fotografia, l’electricitat, l’aviació, els invents, les expedicions científiques o les tecnologies de guerra.




Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 78

Ara bé, no fou fins a mitjan de la dècada de 1920 que la nova tecnologia s’introduí a la Universitat de Barcelona.




Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 78

En uns anys en què a Espanya els recursos per a la recerca eren molt minsos, el grup de Barcelona hagué de lluitar, no tan sols contra l’endarreriment espanyol en ciència i tecnologia, sinó contra el fet de formar part de la perifèria espanyola, en una època on Madrid aglutinava la gran majoria dels recursos existents.




Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 78

Les fonts d’informació Les fonts d’informació sobre la tecnologia constructiva en època medieval són molt diverses: aparells originals de l’època, fonts documentals del moment, tant gràfiques com escrites, representacions artístiques i tractats (escrits posteriorment).




Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 78

Recordem que la tecnologia constructiva utilitzada durant el renaixement no varia substancialment de la utilitzada en època medieval (Arcienaga, 1996: 55 i s.).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons