A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
tecnologianom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 87 També vaig participar activament en la implementació i el desenvolupament dels estudis de ciència i tecnologia dels aliments (segon cicle), inicialment en col·laboració amb la Universitat Politècnica deValència i després per separat les dues universitats, la qual cosa considero una magnífica ocasió perduda. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 87 La manca de recursos instrumentals a la càtedra, que limitava la recerca, es va poder superar gràcies a la col·laboració amb l'Institut d'Agronomia i tecnologia dels Aliments de València (IATA), que permeté continuar els treballs iniciats sobre la fracció mineral, composició i valor nutritiu dels aliments i la biodisponibilitat dels nutrients. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 87 Els resultats de la seva recerca es reflecteixen en més de cent cinquanta publicacions en revistes de les àrees de nutrició i de ciència i tecnologia dels aliments i nombroses comunicacions a congressos. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 87 És avaluadora de l'Agència Nacional de Projectes (ANEP), de la qual fou (2002- 2006) adjunta del coordinador de Tecnologia dels Aliments. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 87 tecnologia dels Aliments. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 87 D'aquesta manera, aquesta tecnologia permet la identificació de mostres, l'anàlisi de barreges complexes sense la necessitat de separacions prèvies i la possibilitat de determinar simultàniament diversos analits. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 87 No s'han trobat estudis similars per determinar l'aw de llonganisses mitjançant la tecnologia NIR. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 87 Parc Mediterrani de la tecnologia. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 87 Atès que els antics cereals van quedar en desús, també va desaparèixer la tecnologia de processament de la seva farina. |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 78 La consulta de la revista permet seguir l’evolució de la ciència i la tecnologia durant aquells anys: la física, l’astronomia, la fotografia, l’electricitat, l’aviació, els invents, les expedicions científiques o les tecnologies de guerra. |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 78 Ara bé, no fou fins a mitjan de la dècada de 1920 que la nova tecnologia s’introduí a la Universitat de Barcelona. |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 78 En uns anys en què a Espanya els recursos per a la recerca eren molt minsos, el grup de Barcelona hagué de lluitar, no tan sols contra l’endarreriment espanyol en ciència i tecnologia, sinó contra el fet de formar part de la perifèria espanyola, en una època on Madrid aglutinava la gran majoria dels recursos existents. |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 78 Les fonts d’informació Les fonts d’informació sobre la tecnologia constructiva en època medieval són molt diverses: aparells originals de l’època, fonts documentals del moment, tant gràfiques com escrites, representacions artístiques i tractats (escrits posteriorment). |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 78 Recordem que la tecnologia constructiva utilitzada durant el renaixement no varia substancialment de la utilitzada en època medieval (Arcienaga, 1996: 55 i s.). |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons