ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

tecnologia industrial

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.901
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 9

Un millor coneixement de les matèries lligades a l’opció del batxillerat tecnològic, l’establiment de la tecnologia industrial juntament amb les matemàtiques i la física com a matèries troncals i les possibilitats reals de cursar una tria d’altres matèries com la mecànica, l’electrotècnia, l’electrònica, etc., juntament amb una clara definició de la futura prova general de batxillerat (PGB) o revàlida, que inclogui continguts teoricopràctics de tecnologia, s’apunten com la millor solució per a la preparació dels futurs estudiants de carreres tècniques.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 9

A tot plegat, cal afegir-hi les opinions d’alguns sectors del professorat universitari, que amb frases com «ensenyeu-los matemàtiques i física, que la tecnologia ja els l’ensenyarem nosaltres», qüestionen la validesa d’assignatures com la tecnologia industrial, la mecànica o l’electrotècnia per a l’alumnat que té la mirada posada en carreres o estudis tècnics.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 9

La tecnologia industrial és la matèria central del bloc tecnològic, on juntament o complementàriament amb la mecànica, l’electrotècnia i el dibuix tècnic, formen un conjunt prou consistent per dotar l’alumnat d’una formació tecnocientífica prou sòlida, sense oblidar, òbviament, la resta de matèries de la modalitat.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 9

Les dues matèries de batxillerat són una matèria de modalitat, tecnologia industrial, de la qual vaig fer un trimestre en anglès, i una matèria optativa d’oferta pròpia de l’escola, noves tecnologies, de la qual vaig fer dos trimestres en anglès.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 9

La tecnologia industrial és una matèria de modalitat del batxillerat tecnològic que a primer curs comprèn quatre blocs ben diferenciats: sistemes energètics, sistemes electrotècnics, sistemes mecànics i materials industrials.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 9

L’experiència del primer any fent classe de tecnologia industrial en anglès durant un trimestre ha estat altament positiva, i així es pot veure en els resultats de l’enquesta.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 9

Les matèries específiques de la modalitat de ciències i tecnologia són: biologia, ciències de la Terra i del medi ambient, dibuix tècnic, electrotècnia, física, matemàtiques, química i tecnologia industrial.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons