ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

teixit cerebral

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0,872
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1919)
Freqüència: 10

Ve a la seguida el període modern, antisèptic, asèptic i biològic; dóna caràcter a aquest període, la generalització dels empelts, en vista dels èxits nombrosos que cada dia es sentien a dir; tots sabem que avui, qualsevol part de la nostra organiizació pot ésser objecte d'empeltadura: pell, teixit adipós, epíploon, aponeurosi, articulacions, vasos, ganglis limfàtics, nervis, teixit cerebral, conjuntiu, còrnia, seroses, mucoses, orgues i membres inclosiu; temptativa feta per Hopfner (1903) i per Carrel (1907).
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1929)
Freqüència: 10

Així, Levaditi i Nicolau (4) assenyalen que el virus vacunal i el virus de l'herpes són «destruïts» pel teixit cerebral dels animals immunitzats.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1929)
Freqüència: 10

L'espècimen de neuro-vacuna es preparà injectant uns 0'2 cc. d'una grollera suspensió de teixit cerebral infectat en el cervell d'un conill.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1929)
Freqüència: 10

Es repetí el mateix experiment, fent servir teixit testicular en lloc de teixit cerebral.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1932)
Freqüència: 10

Alessandri (6) confirma els resultats de Gley i Kisthinios en l'home i sosté la no especificitat del principi hipotensor contingut en els extractes de pàncreas, ja que també pot aïllar-se del teixit cerebral i del teixit hepàtic.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons