ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

telefonia

nom femení
Terminologicitat: 0.997
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 10

Mite VII: La telefonia serà tota VoIP (veu sobre IP).
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 10

Altres problemes són els retards de les xarxes IP, que són significatius per a una aplicació de temps real com ara la telefonia, que requereix uns temps de transmissió d’extrem a extrem inferiors a 300 ms i millor si poden ser de 150 ms.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 10

La primera meitat del segle XX ha experimentat una diversificació en els mitjans de comunicació, que a més s’han fet més potents i amb menys exigències de localització: la telegrafia sense fils, la radiofonia i la telefonia han permès instal·lar observatoris meteorològics gairebé sense limitacions geogràfiques, i els ha fet, en canvi, perfectament utilitzables en temps real.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 10

L’àmbit de les comunicacions, que segueix avançant i que tant afecta la manera de fer, treballar i comunicar-nos, és també motiu d’un article que exposa l’evolució de les comunicacions mòbils fins a l’actualitat i les perspectives que ens ofereix la quarta generació en telefonia mòbil.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 10

Aquests sistemes provenen dels grans fabricants mundials d’equips de telecomunicació amb una llarga trajectòria arrelada en els sistemes de telefonia convencional.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 10

El DECT és un sistema sense fils de la 2G per a interiors i que té un mercat important ja que aconsegueix mobilitat dins de la llar o en entorns d’oficines per servei de telefonia.
Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 10

Ja més endavant, aquests mateixos enginyers industrials són els que participen en la creació de les primeres telecomunicacions, la telefonia i després la radiodifusió.
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2009)
Freqüència: 1

Recordem que Ferran i Paulí es troben entre els introductors de la telefonia a Espanya, publicaren el 1879 un manual de fotografia que representa una fita en la història moderna d’aquesta tècnica i el 1884 descobriren la primera vacuna artificial aplicada en humans, contra el còlera.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons