ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

temps real

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.973
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 12

Altres problemes són els retards de les xarxes IP, que són significatius per a una aplicació de temps real com ara la telefonia, que requereix uns temps de transmissió d’extrem a extrem inferiors a 300 ms i millor si poden ser de 150 ms.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 12

El problema era la impossibilitat de tractar simultàniament en temps real les dades generades per tots els observadors, transmetre-les i centralitzar-les.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 12

El treball coordinat i estandarditzat només va dur a profits meteorològics tangibles quan el desenvolupament tecnològic permeté les telecomunicacions en temps real i de quantitats massives d’informació.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 12

Aquesta és una de les justificacions per a la creació del servei meteorològic francès i per a la utilització de les telecomunicacions per a disposar d’informació gairebé en temps real per a gestionar situacions de risc.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 12

La primera meitat del segle XX ha experimentat una diversificació en els mitjans de comunicació, que a més s’han fet més potents i amb menys exigències de localització: la telegrafia sense fils, la radiofonia i la telefonia han permès instal·lar observatoris meteorològics gairebé sense limitacions geogràfiques, i els ha fet, en canvi, perfectament utilitzables en temps real.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 12

Els recursos tecnològics dedicats actualment a l’intercanvi de dades meteorològiques en temps real tenen la seva màxima expressió en el Programa de Vigilància Meteorològica Mundial (Organització Meteorològica Mundial).
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 12

Amb l’objectiu d’augmentar la difusió i l’accessibilitat, tots els actes organitzats a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans són retransmesos per Internet en temps real.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 12

La interfície va incorporar una eina que comparava en temps real la imatge actual del pacient amb la registrada en un temps passat, i permetia a l’operador ajustar la posició del pacient d’una manera precisa.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons