A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
valor nutricionalsintagma nominal |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 Cal, doncs, treballar en la línea de cercar les extropies alimentàries, tot garantint la seguretat i el valor nutricional. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Composició Les reaccions que suposen una pèrdua del valor nutricional durant la conservació es poden classificar de la manera següent: - Destrucció directa dels nodridors com a efecte de la temperatura i la concentració dels reactius. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Aquesta novetat, tot sovint, s'ha donat en un marc sense precedents; per exemple, en l'obligació d'indicar a l'envàs el valor nutricional mitjà de l'aliment que conté. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Amb l’ajut de la tecnologia alimentària, aquest canvi de disponibilitat no representa cap modificació per al valor nutricional dels aliments, gràcies a l’aplicació de les bones pràctiques de producció i als controls sanitaris sobre tot el procés d’elaboració i de distribució. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 La cultura popular sempre ha vist elcafècomunabegudaquenoaportava cap valor nutricional al consumidor. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons