ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

vi

nom masculí
Terminologicitat: 0.624




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 27

També he inter vi ngut en recerques sobre anàlisi d'additius en aliments, anàlisis d'aigües, alguns estudis sobre polifenols i àcids orgànics en vi, residus de pesticides en aliments, dret alimentari, nutrició comunitària, estabilitat d'aliments i interaccions entre aliments i medicaments.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 27

Hemestudiat la seva presència i formació en vi, cacau, peix i derivats, formatges i també embotits i altres derivats de la carn.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 27

Laboratori independent situat a Sant Sadurní d'Anoia, dedicat bàsicament als productes agroalimentaris i, més especialment, a donar suports a les bodegues: anàlisi del sòl, del cep i del raïm, dels pesticides, dels residus, de les aigües i, e vi dentment, del procés d'elaboració del vi i control de qualitat.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 27

Les taules de composició nutricional utilitzades per a fer aquesta guia, que determinen les aportacions nutricionals dels diferents aliments, han estat les més reconegudes internacionalment (CESNID, Su- vi -Max, Medpharm, del doctor Mataix, Favier i d'altres).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 27

Però la popularitat i el reconeixement d'aquest museu vilafranquí es deu a l'esplèndida col·lecció etnològica que explica l'evolució del món de la vinya i del vi des de la seva implantació en terres catalanes en temps dels ibers fins a l'expansió del vi i del cava als mercats mundials ocorreguda a cavall dels segles XIX i XX.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 27

Es tracta de l'antic Museu del vi, el primer de l'Estat espanyol, nascut a redós del museu vilafranquí l'any 1947 i que amb els anys ha esdevingut la col·lecció de material vitivinícola més important de Catalunya i de la resta de l'Estat.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 27

Des de l'any 2006, VINSEUM està immers en un intens procés de transformació integral amb la ferma voluntat de modernitzar una entitat que haurà de ser una referència cultural en el món del vi en l'àmbit internacional.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 27

De moment, i amb la intenció de no tancar mai portes durant aquest període de reformes, des del 2008 VINSEUM mostra els nous plantejaments museogràfics a través d’una exposició de 500 m2 que, sota el títol revelador de «TAST de VINSEUM. Què hi ha dins d’una copa de vi?», proposa un viatge suggerent a través del pregon llegat cultural que han deixat el conreude la vinya i l’elaboració del vi al nostre territori en particular, el Penedès, i, per extensió, als Països Catalans.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons