A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
vitamina Esintagma nominal femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 33 En una primera part es recull la informació disponible sobre la composició lipídica de la carn de pollastre i dels ous, i de vitamina E (a-tocoferol), coneguda pel seu gran poder antioxidant. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 33 La incorporació de vitamina E (a-tocoferol) al pinso referma els 1,9 mg per 100 g de l'ou i els 0,3 mg per 100 g de la carn de pollastre. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 21 Per exemple, l'àcid ascòrbic, o vitamina C, regenera la vitamina E, mentre que els polifenols, compostos bioactius presents en algunes fruites i hortalisses, permeten l'estalvi de la vitamina C. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons