A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
xainom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 La capacitat de l’espectroscòpia NIR per predir els paràmetres químics majoritaris de la carn (contingut d’aigua, proteïnes totals i lípids totals) ha estat àmpliament descrita en nombrosos treballs: en carn de vedella (Eichinger i Beck, 1992; Tøgersen et al., 2003; Alomar et al., 2003), de porc (Brøndum et al., 2000; Ortiz-Somovilla et al., 2007), de pollastre i d’aus de corral (Valdes i Summers, 1986; Albeni i Bergoglio, 2001; Berzaghi et al., 2005), de xai (Cozzolino et al., 2000) i de conill (Masonero et al., 1994). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 3 Els trossos preparats per a la venda són diferents en pes i en mida i el seu període per a la venda depèn de la maduració necessària, que normalment és d'un dia per a les aus, de més de dos dies per al porc i de més de set dies per a la vedella, el xai /cabrit, el boví major i altres espècies animals. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons