Número 203
Novembre 2015
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Contributions to Science Vol. 10 Núm. 2
Institut d'Estudis Catalans

 

Aquest nou número de Contributions to Science està dedicat principalment a la investigació sobre l’aigua a la Mediterrània, amb un dossier temàtic coordinat i presentat per Damià Barceló, director de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua i membre de l’IEC.

Els tres articles de la revista tracten sobre l’avaluació de riscos i l’establiment de prioritats dels contaminants en les aigües del Mediterrani continental basat en quocients de perill, les plantes de tractament d’aigua i residus farmacèutics a Catalunya i Itàlia, i els models de predicció integrats de concentracions de plaguicides i campanyes de monitoratge ambiental.

Contributions to Science és la revista de la Secció de Ciències Biològiques i la Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC, i té per objectiu principal difondre el resultat de la investigació científica feta a Catalunya i als Països Catalans, així com la dels científics dels territoris catalans que treballen en altres parts del món. La revista vol ser un vehicle important de difusió de la ciència i la cultura catalanes arreu del món.

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


Novetats bibliogràfiques

 
Contributions to Science Vol. 10 Núm. 2 - Institut d'Estudis Catalans
 
 
Comunicació. Revista de Recerca i Anàlisi - Societat Catalana de Comunicació
 
 
Historical Analysis of the Catalan Identity - Flocel Sabaté (ed.)
 
 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa