Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «kick-boxing»

Cerca el terme al Termcat

1 de 3 de 3 termes 

kick-boxing m.

Els investigadors consideren que la brutal pallissa pot ser obra d'Oriol Boyer, practicant de *kick-boxing*.

Avui - 13/2/2015

kick-boxing m.

Antonio Campoy, campió d’Espanya de full-contact, va ser el guanyador del combat professional de *kick-boxing* que va organitzar el Total KO i el Team Calvet al centre esportiu dels Serradells. Hi va haver una vintena de combats. En neoprofessional, triom

Diari Bondia - 30/3/2015

kick-boxing m.

Antonio Campoy, campió d’Espanya de full-contact, va ser el guanyador del combat professional de *kick-boxing* que va organitzar el Total KO i el Team Calvet al centre esportiu dels Serradells.

Diari Bondia - 9/4/2015

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa