Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «supporter»

Cerca el terme al Termcat

1 de 2 de 2 termes 

supporter m.

Si la vocació és d’espectador, i no de *supporter*, la trigonometria corporal admet que la posició ideal és el decúbit supí en una hipotètica hipotenusa oposada a un angle de cent vint graus.

Diari ARA - 23/3/2014

supporter m. i f.

"Marco Rubio va tenir un mal partit, això és tot, però continua sent el millor", comentava Richard Wheeler, un advocat de Manchester, *supporter* del senador de Florida, que es va apuntar diumenge a la festa de la final de futbol americà al gimnàs de la U

La Vanguardia - 9/2/2016

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa