Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «family office»

Cerca el terme al Termcat

1 de 10 de 10 termes 

family office m.

Quan el *family office* osonenc hi va entrar, TCM facturava 2,5 milions d'euros, però ja es va plantejar un pla estratègic per arribar als 15 milions en cinc anys i iniciar un procés d'internacionalització.

Avui - 5/2/2011

family office f.

Les *family offices* catalanes estan esperant que els bancs treguin els pisos a bon preu per comprar-los i recomençar la seva particular manera d'entendre el capital risc.

Diari ARA - 2/3/2012

family office f.

Amb tot, les opcions estan obertes i també es negocia amb *family offices* locals que hi vulguin participar.

Avui - 3/3/2013

family office f.

Segons va dir, després de la crisi immobiliària les *family offices* s’estan interessant cada cop més per invertir en negocis innovadors, que són els que ofereixen més possibilitats d’obtenir grans beneficis.

Diari Bondia - 27/1/2015

family office f.

377 enquestes realitzades a 450 entitats de 90 països, gestors d'alts patrimonis i *family offices*, que han identificat el que consideren les millors entitats de banca privada per la qualitat del servei i el model de negoci.

Diari ARA - 13/2/2015

family office m.

Inversors com el *family office* de la família Alsina Graells busquen oportunitats.

Diari ARA - 9/11/2015

family office m.

Cooltra, propietat d'un *family office* alemany, va ser fundada fa deu anys per Buetenfisch a Barcelona.

Diari ARA - 13/1/2016

family office f.

Entitats d'arreu del món, gestors d'alts patrimonis i *family offices* han guardonat en primer lloc CaixaBank per la qualitat dels seus serveis i el seu model de negoci de banca privada.

El Punt - 11/2/2016

family office m.

Tenim un Consell Familiar on són presents tots els membres de la família, i allà es discuteixen una sèrie de temes que repercuteixen en el *family office* i en les relacions de la família.

El País - 3/3/2016

family office f.

D’una banda, vol començar a cotitzar amb uns fons al voltant dels 50 milions d’euros -ja en té més de 30 assegurats- que aporten bàsicament *family office*, inversors institucionals i fons d’inversió, en la seva majoria espanyols.

Diari ARA - 2/11/2016

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa