Llengua - Secció Filològica
 

Observatori de neologia

Aquesta base de dades, fruit dels treballs de l'Observatori de Neologia de la Universitat Pompeu Fabra, recull els neologismes documentats en textos generals dels anys 2010 al 2016. Són textos de premsa escrita d’àmplia difusió (com El Punt Avui, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia o Ara), revistes de caràcter general (com Time Out, Butxaca o Sabors) i textos radiofònics (de La Xarxa, Catalunya Ràdio i Rac1). Convé subratllar que la tasca de l’Observatori en la recollida de neologismes és estrictament descriptiva: no es valora el grau de correcció dels neologismes documentats, tampoc es corregeixen els errors ni s’unifiquen les divergències d’ús. Volem destacar també que aquesta base de dades és possible gràcies a l’esforç generós de molts col·laboradors i al finançament sempre present de l’IEC.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Heu cercat els termes que comencen per «v»

101 de 200 de 318 termes 

vermuteria f.

La *vermuteria*, a la planta del carrer, ja dóna la llauna.

El Periódico (català) - 19/7/2016

verosímil adj.

Ha afegit que "no és en absolut creïble ni *verosímil* que vingui a llegir-nos la cartilla, és una interpretació que es pot fer per fer mal al govern espanyol però no és així perquè la diplomàcia europea no funciona així".

Diari ARA - 3/2/2011

verro -a adj.

És allò que diuen els que hi entenen: si la foto *verra* és en colors se'n diu pornografia, si és en blanc i negre se'n diu erotisme.

La Vanguardia - 14/2/2013

versionador m.

Ramón LSD s'erigeix com a *versionador* dels falsos mites del cine.

Time Out Teatre - 1/6/2012

versionador -a adj. [+]

La música en català té una bona tradició *versionadora* des dels temps de la Nova Cançó, quan Els Setze Jutges adaptaven els emblemes de la chanson, així que és hora de revisar fins on ha arribat l'atreviment dels músics de casa nostra.

Diari ARA - 3/4/2012

versionar v. tr [+]

Hi ha qui entén el jazz com un llenguatge autoreferencial, amb repertoris a base d'estàndards i amb la imitació dels ídols com a màxima aspiració, i després hi hi ha el trio de Reid Anderson, Ethan Iverson i David King, famós per *versionar* cançons de ro

Diari ARA - 11/11/2016

vertebrar-se v. pron.

El poder de Putin *es vertebra* en un sol dia, en un sol fet.

Diari ARA - 18/2/2012

vertical adj. [+]

Sabíem que ens trobaríem un Granada que ens complicaria el joc de combinació: hem intentat ser més *verticals* i més directes per superar-lo.

Diari ARA - 1/3/2015

vertical race f.

Doblet català. Kilian Jornet i Laura Orgué van guanyar ahir la *vertical race* de la primera cita de la Copa del Món d'esquí de muntanya, que es va celebrar a la Font Blanca.

Diari ARA - 18/1/2016

verticalitzar v. tr [+]

Els hubs s'estan *verticalitzant* i amb això Barcelona ha de trobar el seu camí.

Diari ARA - 1/3/2015

verubecestat m.

El *verubecestat* s’està assajant en 3.500 pacients per avaluar si és eficaç i segur.

La Vanguardia - 3/11/2016

vespa f. [+]

2.254 són els quilòmetres que va recórrer en *vespa* des de Palerm fins a Barcelona com si fos Nanni Moretti amb cul de marbre.

Time Out Barcelona - 20/1/2016

vespertí m.

Aquest és el perfil que han triat finalment els tres principals accionistes del diari francès Le Monde a l'hora de proposar un candidat per substituir Erik Izraelewicz - mort de forma inesperada i fulminant el mes de novembre passat- al capdavant del *ves

La Vanguardia - 14/2/2013

vespino f. [+]

El Pare Manel m'ha fet dos grans regals en aquesta vida: una *vespino*, als 31 anys, i animar-me a aficionar-me a un lloc fantàstic, on vaig sempre a prendre el sol.

El Periódico (català) - 18/2/2015

vespre-nit m. [+]

I el que va fer és ahir al *vespre-nit* suspendre el transport (tot i que a Figueres i voltants ni plovia ni nevava ni hi havia carreteres tallades.

Avui - 9/1/2010

vestidor m. [+]

Ni tan sols el retorn de la Champions no hauria d'apartar el *vestidor* del seu objectiu.

La Vanguardia - 21/2/2015

vestidor vestidora m. i f.

Però tot i això hi ha un exèrcit de *vestidores* –estudiants de les escoles de moda de la ciutat– que s'encarreguen d'ajudar les models a posar-se les peces que Ponsa ha creat per a la propera temporada tardor-hivern.

Diari ARA - 3/2/2016

vestimentari -ària adj.

Alguns qatarians anaven vestits amb les thobes i duien al cap els gutras, altres no, i els occidentals feien gala de la mateixa llibertat *vestimentària*.

El Periódico (català) - 23/2/2011

vestit jaqueta m.

Un amb esmòquing i l'altre amb *vestit jaqueta* però sense corbata.

La Vanguardia - 9/2/2016

vestit sastre m.

El modista va presentar un reinventat *vestit sastre* i més teixits de llana que sedes, la majoria amb notes daurades.

El Periódico (català) - 19/2/2011

veterania f. [+]

La convocatòria, al Congrés Center d'Ordino, estava dirigida a tots aquells que ja havien fet tasques de voluntariat en anys anteriors ja que al 2015, els repetidors tindran alguns privilegis de, diguem-ne, *veterania*, com per exemple la prioritat de poder escollir el seu lloc d'actuació.

El Periòdic - 5/2/2015

veu en off f. [+]

Són instants que no tenen res a veure amb les puerils escenes protagonitzades per la *veu en off* de la Sara (Verónica Echegui), com tampoc aquells en què la noia es fixa en el modelat cos de l’Aarón (Álex García), el seu amor platònic, compromès amb la s

Diari ARA - 11/11/2016

veu-pensament f.

Tots els mitjans haurien de ser el màxim de plurals i objectius possible, tant pel que fa a les seves informacions com en les *veus-pensaments* dels convidats, opinadors, tertulians o presentadors que participen en l'elaboració d'aquestes informacions.

Línia Les Corts - 8/4/2014

via crucis m. [+]

No la convenço, però: si pogués, ara s'estalviaria tot aquest *via crucis*.

La Vanguardia - 29/2/2012

via ferrada f. [+]

A Sant Feliu de Guíxols, per exemple, una de les atraccions turístiques que han agafat més volada en un any de funcionament –amb permís de la via verda de l'antic carrilet– ha estat la recuperació de 480 metres de la *via ferrada* de la cala del Molí.

Avui - 8/9/2014

via lliure f. [+]

El president del govern espanyol dóna *via lliure* al diàleg entre partits sobre el procés del pau al País Basc.

Avui - 1/6/2016

via ràpida f.

[...] Va sortir al carrer a liderar la protesta veïnal contra el projecte inicial de la C-15, i va aconseguir el canvis demanats per la *via ràpida* que unirà Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

Avui - 1/2/2011

via verda f. [+]

Les *vies verdes* són itineraris per fer a peu, a cavall i/o en bicicleta que discorren per antics recorreguts de ferrocarril ja en desús.

Presència - 15/2/2015

viabilitzar v. tr

Com *viabilitzar* els reclams?

El Periódico (català) - 23/6/2013

viacrucis m.

Metrovacesa, al càrrec del projecte (...), viu el seu propi *viacrucis* empresarial per la crisi.

El Periódico (català) - 24/2/2010

vialitat f. [+]

Aquestes propostes, una vegada avaluada la seva *vialitat* per part dels tècnics municipals, seran objecte de votació els dies 13 i 14 de maig.

La Marina - 1/3/2016

vianalitzar v. tr

Cervera vol *vianalitzar* la zona de la Universitat per potenciar el comerç.

Bon dia - 25/1/2013

viarany m.

En tot cas, si volen anar per aquest *viarany* de legitimitats, la nostra Generalitat seria deutora de la Constitució republicana.

El triangle - 8/2/2013

viatjant m. i f.

És cert: Duran ha estat el, diguem-ne, *viatjant* d'una tercera via, entre la independència i la involució autonòmica.

Diari ARA - 18/1/2016

víbora f.

No políticament, però sí perquè parla de la família, el pilar de la societat, com d'un niu de *víbores*.

Diari ARA - 2/3/2012

vice f.

En nom d'Artur Mas, la *vice* va atendre els emprenedors que pateixen les traves duaneres dels EUA i va prendre nota de com un banc principal desembarca amb un gratacel al Downtown de Miami.

El Periódico (català) - 3/4/2011

vice president m.

El president nomenat cap del grup d'intervenció, un vocal nomenat cap del grup de robos, el *vice president* a interpol.

El Periòdic - 5/10/2013

vice primer ministre m.

També hi seran el *vice primer ministre* britànic, Nick Clegg, i el viceministre d'Economia alemany, Philipp Röesler.

Diari ARA - 23/2/2013

vice primera ministra f.

La *vice primera ministra* escocesa i número dos de l'SNP, Nicola Sturgeon, ha assegurat que les enquestes es mouran amunt i avall fins al setembre de l'any que ve mentre el futur d'Escòcia es decideix.

Diari ARA - 3/9/2013

vicealcalde m. [+]

Han quedat fora el *vicealcalde* de València, Alfonso Grau, i els responsables de Madrid-16 Miguel de la Villa Polo i Gerardo Corral.

El Periódico (català) - 23/12/2014

viceassessor m.

Pel *viceassessor* de Seguretat Nacional dels Estats Units, Tony Blinken, la prioritat és ara mateix combatre l'EI a l'Iraq i el comadament de l'EI a Síria, no la ciutat de Kobani.

El Periódico (català) - 13/10/2014

vicecanceller vicecancellera m. i f. [+]

El *vicecanceller* alemany, el socialdemòcrata Sigmar Gabriel, també va demanar que "no es barregin altres debats sobre responsabilitats històriques per crear la sensació que hi ha un conflicte nacional".

Diari ARA - 23/5/2015

vicecap m. i f. [+]

El *vicecap* de l'Administració del president d'Ucraïna, Valeri Txali, va declarar ahir que Rússia i les autoproclamades repúbliques populars de Donetsk i Lugansk incompleixen els acords assolits el 12 de febrer a la capital bielorussa.

El Periódico (català) - 18/2/2015

vicecapità m.

Olazábal, guanyador de dues jaquetes verdes i de quatre Ryder Cups, deixa la porta oberta perquè algun dels seus *vicecapitans* als Estats Units ocupin el seu càrrec, per intentar guanyar de nou als Estats Units.

El Periódico (català) - 3/10/2012

viceconseller m. [+]

D'aquesta manera, a setembre ha citat els exdirectors generals de Pressupostos Antonio Lozano -actualment *viceconseller* de Presidència amb Susana Díaz- i Buenaventura Aguilera,  l'exviceconseller d'Ocupació, Justo Mañas, al cap de Servei d'aquesta conse

El Periódico (català) - 23/7/2013

viceconsellera f. [+]

Entre els imputats hi ha els exconsellers de Sanitat Manuel Lamela i Juan José Güemes, l'actual *viceconsellera*, Patricia Flores, i el director general d'Hospitals de Madrid, Antonio Burgueño, ideòleg de l'actual privatització.

El Periódico (català) - 23/6/2013

viceconselleria f.

Al seu dia, la creació d'una *viceconselleria*, potestat de la qual només disposen el president i el vicepresident, va ser molt criticada per CiU al considerar que suposava multiplicar la despesa i engreixar l'Administració amb un càrrec de confiança de n

El Periódico (català) - 6/1/2011

vicedegà m.

El *vicedegà* de la Facultat de Comunicació Blanquerna i professor d'ètica de la comunicació, Carles Ruiz, també creu que aquest cas ha obert "una escletxa" en la comunicació del rei.

Diari ARA - 26/2/2012

vicedegà vicedegana m. i f. [+]

Un GIF és un format digital per guardar imatges amb un nombre limitat de colors i amb una resolució també limitada, segons explica el *vicedegà* de promoció de la Facultat d'Informàtica de Barcelona.

Diari ARA - 20/3/2016

vicedegana f. [+]

Margarita Arboix Arzó és catedràtica de Farmacologia i ha estat *vicedegana* i degana de la Facultat de Veterinària.

Diari ARA - 3/5/2012

vicedirector m. [+]

Com destaca el *vicedirector* del nou BIE (Barcelona Institut d'Emprenedoria), Xavier Testar, la iniciativa va sorgir en constatar que hi havia determinats espais dins la universitat que no quedaven coberts en aquesta tasca d'acompanyament i d'estímul de l'emprenedoria.

Avui - 13/4/2014

vicedirectora f. [+]

Vol quedar-se aquí fins que pugui volar a Llatinoamèrica, va revelar la *vicedirectora* de l'oenagé Human Rights Watch (HRW), Tatiana Lókshina, a l'agència Interfax, des de la reunió que manté, amb altres activistes, amb el fugitiu a la terminal de trànsi

El Periódico (català) - 13/7/2013

vicegovernador m.

El *vicegovernador* de l'estat de Rio de Janeiro, Luiz Fernando de Souza Prezao, també ha visitat la zona i ha qualificat la situació de "molt trista".

El Periódico (català) - 2/1/2010

viceministra f.

La liberal Lynne Featherstone, *viceministra* d’Igualtat, deia ahir a la BBC que està “molt decebuda”.

Avui - 15/5/2010

viceministre m. [+]

David Lidington, *viceministre* per a Europa al ministeri d'Exteriors, ha remarcat que la incursió dimarts en aigües de Gibraltar d'un vaixell espanyol de recerca oceanogràfica, acompanyat d'una patrullera de la Guàrdia Civil, és il·legal i suposa una violació de la nostra sobirania.

Diari ARA - 3/4/2014

viceportaveu m. i f. [+]

En cap dels dos Berlín pensa canviar de postura, va prevenir divendres passat la *viceportaveu* de Berlín, Christiane Wirtz.

Diari ARA - 23/5/2015

vicepresidencial adj.

Si el president i els seus assessors intenten controlar les conseqüències polítiques, Sarah Palin, l'excandidata *vicepresidencial* republicana i padrina del Tea Party, està fent el mateix.

El Periódico (català) - 12/1/2011

vice-president m.

Raül Romeva i Rueda (Madrid, 1971) és eurodiputat d’Iniciativa des de l'any 2004 i *vice-president* del grup parlamentari Verds-Aliança Lliure Europea.

El Temps - 9/4/2013

vicepresident primer m.

L'assemblea de Catalunya Caixa va escollir ahir el nou consell d'administració de l'entitat, que presidirà Fernando Casado -a proposta de la Diputació de Barcelona-, i que tindrà com a *vicepresident primer* Manel Rosell (Cambra de Manresa) [...].

Avui - 17/11/2010

vicepresident tercer m.

El *vicepresident tercer* del govern espanyol, Manuel Chaves, va assegurar ahir que l'executiu està estudiant lligar part de les retribucions dels funcionaris a la seva productivitat, i va anunciar la intenció de reunir-se amb els sindicats per parlar-ne.

Avui - 17/11/2010

vice-presidenta f. [+]

En representació del club van assistir el propi Iñaki acompanyat per la seua senyora, així com Aracel·li Pérez *vice-presidenta* de la FCPE i el coordinador de les penyes del club Jaume Martínez.

EbreDigital - 9/4/2013

vicepresidenta primera f.

La *vicepresidenta primera* del Govern, María Rosa Fernández de la Vega, va ser l'encarregada de contestar una pregunta en un roda de premsa, d'insistir en la fermesa de l'Executiu.

El Periódico (català) - 2/10/2010

vicepresidenta segona f.

Ho va dir ahir el ministre de Foment, José Blanco: la reducció del dèficit públic és una prioritat davant d'Europa, després que la *vicepresidenta segona* del govern estatal i ministra d'Economia, Elena Salgado assegurés que la Comissió Europea no està de

Avui - 17/11/2010

vicepresidir v. tr

Trobo que en Císcar faria bé d'anunciar aquestes mesures no pas a la Generalitat Valenciana, sinó fent una gira mundial per les tavernes del país, aquest país que *vicepresideix* amb mà de ferro.

Diari ARA - 19/3/2012

viceprimer ministre m. [+]

El Govern prorús de la república autònoma ucraïnesa de Crimea planeja nacionalitzar com més aviat millor les empreses estatals ucraïneses instal·lades al seu territori, ha anunciat avui el *viceprimer ministre* crimeà, Rustam Temirgaliev.

El Periódico (català) - 13/3/2014

viceprimer secretari m. [+]

Entre els assistents hi havia regidors del govern o membres de la cúpula del partit, com ara el primer secretari de la federació de Barcelona, Carles Martí; el *viceprimer secretari* del PSC, Miquel Iceta; o la diputada Rocío Martínez-Sempere.

Avui - 5/2/2011

viceprimer secretari -ària m. i f.

Núria Parlón, alcadessa de Santa Coloma de Gramanet i *viceprimera secretària* del PSC.

Avui - 3/3/2016

viceprimera ministra f. [+]

Escòcia pot, ha de ser i serà independent, va declarar ahir la *viceprimera* ministra escocesa, Nicola Sturgeon, adreçant-se a uns quants centenars de delegats, que celebren els 80 anys de la fundació del partit.

El Periódico (català) - 13/4/2014

vicequestore vicequestora m. i f.

El comissari suporta amb resignació el seu cap burocràtic, el *vicequestore* Patta, que sempre vol quedar bé amb qualsevol tipus de poder.

Diari ARA - 17/4/2016

vicesecretari -ària general m. i f.

Sota la mirada del pare del líder opositor veneçolà empresonat Leopoldo López, el *vicesecretari general* dels conservadors, Fernando Fernández-Maíllo, va carregar contra la linia ideològica del partit morat.

El Periódico (català) - 28/4/2016

vichissoise f.

*Vichissoise* de poma.

La clau - 8/3/2011

victimització f. [+]

Potser perquè la pròstata és cosa d’homes, i en aquesta societat no és als homes, sinó a les dones, a qui s’atribueix tot el que aquesta campanya implica: infantilització (plàstic rosa), passivitat (tu, ciutadà actiu, has d’actuar en benefici d’elles) i *

La Vanguardia - 3/11/2016

victimitzar v. tr [+]

D'aquesta manera, les víctimes d'una societat desigual i injusta són doblement *victimitzades* i culpades, a més, del seu propi patiment.

El País - 1/3/2016

victoreig m.

La demora va ser la justa perquè els més impacients es concentressin a davant de la porta per on va irrompre el nou ídol i l'acomboiessin amb aplaudiments, petons, *victorejos* i fotografies en la passejada triomfal fins a l'escenari.

Avui - 23/12/2014

victorisme m.

Jo crec que aquest és un nou fracàs del Tripartit, perquè només tenen la gestió, no se'n parla dels trens, estacions, vies i catenàries que estan caduques i segons tinc entès es continuarà gestionant de Madrid, millor que donin una explicació i no pequin

Avui - 1/1/2010

video m.

També diferents objectes que es creu que són sostres i relacionats amb delictes de receptació i que alguns compradors farien servir com a moneda de canvi en la compra de la droga, com aparells de ràdio de ctoxe, peces de roba amb etiqueta de diverses boti

Badalona 2000 - 1/4/2016

vídeo màrqueting m.

*Vídeo màrqueting*: com et vens en pantalla?

Barcelona Activa Cibernàrium - 1/4/2016

videoarbitratge m.

S'espera que en el futur s'incorporin a la xarxa de proves altres competicions que han mostrat interès a introduir el *videoarbitratge*.

Diari ARA - 3/6/2016

videoart m. [+]

I sense l’arrelament emocional i conceptual que tenia, per exemple, L’arbre de la vida, el resultat cinematogràfic té molt d’exercici de *videoart* tan luxós com estèril.

Diari ARA - 9/2/2015

video-art m.

La idea és fusionar cables amb l'artesania, l'art sonor i el *video-art*.

Antic Teatre - 1/1/2012

videoartista m. i f. [+]

La vida de Ghulam és la matèria primera de Nadia, “documental escènic” al qual han donat una forma poètica i alhora rigorosa Fernández Giua i l’escenògraf i *videoartista* Eugenio Szwarcer.

Diari ARA - 3/2/2016

videobloc m. [+]

El showman ja disposava d'un *videobloc*, però lligat al seu programa Buenas noches y Buenafuente, a Antena 3 TV.

El Periódico (català) - 13/7/2012

videoblog m. [+]

L’editorial es titulava “ Mario Conde, un ejemplo de vida dedicada al delito”, i en el seu *videoblog* el director del rotatiu, Francisco Marhuenda, sentenciava: “ Mario Conde es uno de los mayores golfos que ha dado la economía española”.

Diari ARA - 13/4/2016

videoblogaire m. i f. [+]

YouTube t'ofereix la possibilitat d'expressar-te sense límits, diu la *videoblogaire* Melo Moreno, també coneguda com Yellow-Mellow.

La Vanguardia - 21/2/2015

videobook m.

Durant la seva primera edició el jurat va haver d’avaluar el material de 331 persones, una xifra sensiblement superior a la del segon concurs, que es va quedar amb 180 candidats després de descartar 500 *videobooks*.

POLS MÈDIC - 4/2/2010

videocàmera f. [+]

L'aparell disposa d'un sistema de *videocàmeres* per controlar tot el procés i la cabina on treballa té la funció d'autorentat dels residus que poden quedar de cada sessió.

Diari ARA - 29/1/2015

vídeo-club m.

No són clàssiques les cintes que mantenen estoicament el tipus a les estanteries dels *vídeo-clubs* de poble a cada temporada?

L'Hiperbòlic - 1/2/2011

videocomentari m. [+]

Vegeu el *videocomentari* de Luis Mauri a e-periodico.

El Periódico (català) - 23/6/2012

vídeocomentari m.

Vegeu el *vídeocomentari* de Marta López amb el mòbil o a e-periodico.

El Periódico (català) - 13/6/2012

videocomunicat m.

«El projecte encara és escàs en detalls però no li falta entusiasme», assenyala el *videocomunicat* amb el qual l'ESA va fer públics els seus plans.

El Periódico (català) - 1/3/2016

videoconsola f. [+]

21 anys després va presentar la Magnavox Odissey, la primera *videoconsola* de la història.

IDEC - 1/1/2013

videocreació f. [+]

Aquest eix temàtic busca explorar els nombrosos creuaments de camins entre la *videocreació* i la música, emfatitzant les maneres en què es retroalimenten i el seu impacte en l'imaginari col·lectiu.

Time Out Barcelona - 16/5/2013

vídeo-creació f.

En vuit espectacles es realitzen pintures en directe, amb el suport d'elements de *vídeo-creació*.

Antic Teatre - 1/7/2011

videocreador m. [+]

Al llarg del segle XX, particularment des dels anys seixanta, les maneres, els comportaments i les iconografies de la música pop i els videoclips han estat presents en les pràctiques artístiques dels *videocreadors* contemporanis.

Time Out Barcelona - 16/5/2013

vídeo-creador m.

Autor teatral, director, escenògraf, il·luminador, *vídeo-creador* i vestuari, treballa en la cració d'un llenguatge coreogràfic en relació amb l'espai, el temps i els objectes, la producció de signes i la seva transformació a través de la repetició.

Antic Teatre - 1/7/2011

videocreador -a adj.

La intenció és acollir tot tipus de sessions: projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixin al públic la possibilitat del contacte directe amb els *videocreadors*.

Antic Teatre - 1/1/2012

videocreador videocreadora m. i f.

Al Liceu, aquests dies s’han invertit els papers i, en lloc dels tècnics que treballen amb els decorats físics, els que estan especialitzats en audiovisuals tenen més feina per enllestir les projeccions i els mappings del muntatge de La flauta màgica crea

Diari ARA - 18/7/2016

videocurrículum m. [+]

Al mateix temps, es poden revisar les eines que s'estan utilitzant i aprofitar que el ritme s'alenteix per dedicar-se a millorar el currículum (que ha d'encaixar amb els objectius laborals), llançar-se a elaborar un *videocurrículum*, treballar l'autocandidatura, millorar el perfil en xarxes socials com Linkedin, començar un blog, redactar un directori d'empreses amb què contactar o assajar bé el discurs de presentació.

El Periódico (català) - 18/7/2015

videodansa f. [+]

El performer i artista multimèdia Nico Baixas dóna el tret de sortida a la 4a edició del festival IDN (Imatge Dansa i Nous mitjans) amb Hibrid Acccions, un dels cinc espectacles que es veuran fins al dia 23 amb instal·lacions i projeccions de *videodansa*

La Vanguardia - 14/2/2013

videodenúncia f.

En la *videodenúncia* gravada just abans de deixar el lloc de treball, lamenta que el seu excap només volia que els clips que ella feia tinguessin moltes visites, en detriment de la qualitat.

Diari ARA - 3/10/2013

Primer Anterior Següent Darrer

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal
Amb el suport i la col·laboració de

Departament de cultura. Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa